Despre noi

We offer something different to local and foreign patrons and ensure you enjoy a memorable food experience every time.

POVESTEA NOASTRĂ

Ambianța a luat ființă în anul 2002 și are ca obiect de activitate realizarea produselor de cofetărie, patiserie și panificaţie, precum şi comerţ alimentar. Unitatea dispune de un laborator de cofetărie, o brutărie şi un centru de producţie a produselor proaspete de patiserie în Suceava.

Produsele – adevărate creaţii aromate şi delicioase, pot fi savurate în una dintre cele două locații situate ambele în Suceava, pe str. Victoriei nr. 16A și pe str. Staţiunii nr. 1F.

Prin experienţa acumulată de-a lungul anilor, am reușit să oferim tuturor clienților noștri doar servicii și produse de calitate superioară, cu un raport calitate-preț excelent.

Datorită faptului că la noi muncesc persoane specializate în domeniu, creative și prietenoase, zi de zi reușim să safisfacem cele mai exigente cerințe ale clienților noștri.

Dacă doriţi să vă încântaţi familia, copiii, prietenii sau invitaţii cu fursecuri, prăjituri şi un tort mega delicios, dar și irezistibil, noi vă venim în ajutor cu cel mai mare drag. Suntem dispuși să vă ajutăm în alegerea tortului potrivit evenimentului unic din viața Dvs.

Unitatea noastră vă oferă produsele în pachet complet, precum: transport gratuit la locaţia evenimentului dvs pe o rază de 5 km; închirierea de accesorii şi elemente decorative pentru torturi.

Vă aşteptăm!

Produsele noastre

Torturi

Adevărate creaţii aromate de cofetărie precum torturi personalizate pentru evenimente speciale din viața Dvs.

Prăjituri

Prăjituri proaspete, de o calitate înaltă şi cu aspect deosebit care vă garantăm că atrage orice privire.

Fursecuri

O gamă variată de fursecuri gustoase precum: bezele, cornulețe, mini eclere, fursecuri cu nucă, nuci umplute etc.

Produse de patiserie

Produse de patiserie proaspete precum covrigei, cozonaci cu rahat sau nucă, mini pateuri, plăcinte, pască etc.

Produse de brutărie

Produse de panificaţie din ingrediente de calitate superioară – făină albă de grâu, făinuri speciale (graham, secară) etc.

Produse de post

Și produsele de post pot avea un gust irezistibil. Vă oferim o gamă largă de prăjituri, fursecuri, cornulețe de post.

Vezi video

Ambianta
Cofetarie, patiserie, brutarie